SIRikt 2014

26. – 30. 5. 2014

SIRikt 2014 - 26. – 30. 5. 2014

SMART Notebook 2014 Advantage – Orodje, ki navdihuje

Aleš Celcar

April 2014 je na področju programske opreme SMART Notebook postregel z veliko novostmi, ki učiteljem še olajšajo delo z interaktivno tehnologijo, hkrati pa postregel s precejšnjim številom dodatkov, ki so vključeni v osnovno različico SMART Notebook.

Na delavnici bomo spoznali novosti v SMART Notebook 2014 Advantage:

–       Text pen in Paintbrush pen:Želite urejati besedilo v SMART Notebook 2014 kar s pisalom? Dodajanje presledkov, brisanje črk/besed, vstavljanje besedila in zamenjava besedila.

–       Obrezovanje fotografij neposredno v Notebook 2014:Učitelji pogosto potrebujejo prilagojeno fotografijo. SMART Notebook 2014 po novem omogoča, da fotografijo uredimo, obrežemo in tako na enostaven način urejamo in prilagajamo fotografije svojim potrebam.

–       SMART 3D orodje:3D orodje je v SMART Notebook 2014 že vključeno in prav zato bomo na delavnici spoznali, kako ga lahko uporabimo pri pouku in kje najdemo 3D vsebine.

–       SMART Notebook Math by Geogebra:GeoGebra je matematični program, namenjen podpori pri vseh ravneh izobraževanja.

–       SMART Response VE:Odzivni sistem Response VE bo prišel še kako prav učiteljem, ki želijo preveriti znanje oziroma sprotno delo učencev.

–       Xtreme Colaboration:Vzpodbudite sodelovanje in razpravo v svojo SMART Notebook učno uro z uporabo mobilnih naprav na nov in razburljiv način.

Kategorija: Delavnice