SIRikt 2014

26. – 30. 5. 2014

SIRikt 2014 - 26. – 30. 5. 2014

Sejem daj-dam

Sejem daj-dam je letošnja SIRiktova nova oblika predstavitve strokovnih prispevkov, drugačna oblika izmenjave izkušenj in znanja udeležencev konference.

Udeleženci – predstavljalci bodo z žrebom izbrani v skupinice po tri, kjer si bodo v okviru omizja med seboj izmenjali svoje izkušnje. Vsak predstavljalec na Sejmu daj-dam se bo udeležil treh omizij, vsakič v drugačni sestavi. Tako bo imel možnost svojo idejo in izkušnjo predstaviti trikrat in prisluhniti šestim predstavitvam.

Vsako omizje bo v eni sestavi imelo za predstavitev in pogovor na voljo 30 minut časa: 3 x 5 minut za predstavite strokovnih prispevkov, nato pa še 15 minut časa za skupen pogovor med člani omizja. V pogovor se bodo lahko vključili tudi opazovalci oz. poslušalci. Po 30 minutah bodo predstavljalci zamenjali prostore, tako da bodo nastala nova omizja. Ključ za menjavo mest bodo izvedeli od moderatorjev.

Opazovalci oz. poslušalci se bodo sprehajali med omizji, prisluhnili predstavitvam in pogovorom med člani omizja in se v pogovore tudi vključevali.

Pri eni od prostih miz bo dana tudi možnost predstavljanja vsebin tistih, ki niso vnaprej prijavili svojega prispevka. Tam bo na voljo tudi kotiček za oddajo odziva obiskovalcev po končanih omizjih.

Na Sejmu daj-dam bomo sledili ideji, da ima vsak udeleženec možnost prispevati svojo izkušnjo in se hkrati učiti od drugih.